راه اندازی کافه کتاب در دانشکده پزشکی علوم پزشکی زابل

۱۵ اسفند ۱۴۰۱ | ۰۸:۵۶ اخبار کتابخانه مرکزی

راه اندازی کافه کتاب در دانشکده پزشکی با همکاری کتابخانه مرکزی و معاونت تحقیقات و فناوری با حضور سرکار خانم دکتر رضایی کیخایی معاون محترم تحقیقات و فناوری:

کافه کتاب  کجاست مکان‌هایی آرام و دنج که می‌توان ساعت‌ها در آن‌جا نشست و وقت صرف کرد و از لذت گفتگو با یک دوست خوب، بهره برد برای برخی، بهترین دوست رفیق‌، کتاب است. این بسیار مهم است که شما از دوست‌تان درس بگیرید. از تجربه‌اش استفاده کنید و روز به روز در مسیر پیشرفت حرکت کنید. پس چه دوستی بهتر از کتاب؟ هم به شما درس می‌دهد، هم تجربه‌تان را بالا می‌برد و هم شما را در مسیر پیشرفت قرار می‌دهد.

ترویج فرهنگ کتابخوانی وایجاد فضای شاد ومفرح جهت اوقات فراغت دانشجویان از مهم ترین اهداف راه اندازی کافه کتاب میباشد.

در کافه کتاب،کتاب‌های مورد نیاز ومربوط به مسائل روز ،مناسب قشر دانشجو تامین شده است که هم به  به صورت امانی در اختیار دانشجویان قرار می گیرد وهم اینکه در این مکان دانشجویان می توانند برای ساعاتی کتب مورد نظر خود را مطالعه کند وهمچنین در روزهایی از هفته این مکان در اختیار دانشجویان برای نقد کتاب گذاشته می شود.