راه اندازی کتابخانه سیارتوسط کتابخانه مرکزی علوم پزشکی زابل با هدف اثر بخشی از خدمات کتابخانه

۰۲ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۱۲:۰۰ اخبار کتابخانه مرکزی

کتابخانه مرکزی دانشگاه علوم پزشکی زابل با توجه به در خواست دانشجویان اقدام به راه اندازی کتابخانه ی سیار  با هدف اثر بخشی از خدمات کتابخانه نموده است.

رسالت اصلی کتابخانه‌ها تأمین اطلاعات موردنیاز کاربرانشان است؛ اما قبل از این رسالت باید به نکته مهم‌تری توجه کرد: جذب مخاطبان به کتابخانه، برای دستیابی به این مهم، فعالیت‌های کتابخانه باید بر اساس تقاضا و نیاز کاربران برنامه‌ریزی شود.

کاربران می‌خواهند که کتابخانه‌ها بخش یکپارچه‌تر و نزدیک‌تری به جامعه‌شان باشد. یکی از راه‌های انجام این کار، کمک گرفتن از کتابخانه سیار است.

کتابخانهٔ سیار یک مجموعهٔ کتاب یا سایر منابع است که می‌تواند بیرون از محدودهٔ کتابخانه به دست کتابخوانان برسد.