ثبت نام بن کتاب نمایشگاه بین المللی تهران برای دانشجویان و اساتید هیئت علمی دانشگاه ها از ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۲

۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۰۹:۳۸ اخبار کتابخانه مرکزی

نمایشگاه کتاب از تاریخ 20 تا 30 اردیبهشت به دو صورت فیزیکی و مجازی برگزار می شود. ثبت نام دریافت اعتبار خرید کتاب از نمایشگاه بین المللی کتاب تهران از تاریخ 17 اردیبهشت 1402 آغاز و متقاضیان امکان ثبت درخواست در سایت bon.tibf.ir را دارند.

سامانه جستجو کتاب در نمایشگاه

راهنمای ورود به سامانه ثبت نام بن کتاب https://centlib.bums.ac.ir/Dorsapax/userfiles/Sub10/ICON/pdf2.jpg

• بن کتاب به صورت اعتبار خرید به کد ملی متقاضیان اختصاص داده می شود و افراد نیازی به واریز وجه نخواهند داشت.
  • حداکثر یارانه خرید کتاب برای دانشجویان و طلاب 600 هزار تومان است که 360 هزار تومان از این مبلغ را دانشجویان و طلاب متقبل می شوند و 240 هزار تومان سهم معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی می باشد.
  • حداکثر یارانه خرید کتاب برای اعضای هیئت علمی  700  هزار تومان است که پرداخت نصف این مبلغ به عهده متقاضی و مابقی را معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی پرداخت می نماید.
  • همان طور که گفته شد، افراد دیگر نیازی به واریز وجه نخواهند داشت و سهم متقاضی هنگام خرید کتاب در سامانه فروش حساب شده و از فاکتور خرید کسر خواهد گردید.
  • از آنجایی که بودجه اختصاص یافته و اعتبار تعیین شده برای هر استان محدود است، کسانی که زودتر اقدام به نام نویسی نمایند در اولویت خواهند بود و پس از تکمیل ظرفیت و اعتبار استان، دیگر امکان ثبت نام متقاضیان جدید وجود نخواهد داشت.
  • زمانی ثبت نام و دریافت اعتبار در وضعیت "نهایی شده" قرار خواهد گرفت که پیامک "یارانه خرید کتاب روی کد ملی شما شارژ شد" از طریق شماره 30004141 برای متقاضی ارسال شود.
  • برای هر کد ملی فقط یکبار می توان بن کتاب دریافت کرد.
  • شماره همراهی به سامانه داده می شود باید متعلق به کد ملی فرد متقاضی و فعال باشد.