فراخوان عضویت در انجمن علمی کتابداری و اطلاع‌رسانی پزشکی ایران

۱۶ فروردین ۱۴۰۲ | ۰۹:۰۸ اخبار کتابخانه مرکزی

همانگونه که مستحضرید و طبق اطلاع‌رسانی که در سال گذشته در خصوص عضویت در انجمن کتابداری و اطلاع‌رسانی پزشکی ایران، در وب‌سایت کتابخانه مرکزی صورت گرفت، حدود ۲۵۰ نفر از جامعه کتابداری پزشکی در فراخوان اولیه برای احیای انجمن و شرکت در انتخابات هیئت مدیره در پایان سال ۱۴۰۰ و اوایل سال ۱۴۰۱ مشارکت نمودند. از آنجایی که برگزاری مجمع عمومی و تصویب اساسنامه برای ثبت رسمی انجمن ضروری است، فرم الکترونیکی عضویت در وب‌سایت انجمن راه‌اندازی شد.

براساس مصوبات هیئت مدیره انجمن به منظور وحدت‌رویه در جمع‌آوری اطلاعات اعضا، مقرر شد همه افرادی که قبلا مدارک ارسال کرده‌اند و افراد جدیدی که تمایل به عضویت در انجمن دارند، فرم عضویت انجمن را تکمیل و حق عضویت پرداخت نمایند.

حق عضویت:

حق عضویت سالیانه اعضای انجمن براساس مصوبات جلسه آبان‌ماه ۱۴۰۱ هیئت مدیره انجمن علمی کتابداری و اطلاع‌رسانی پزشکی به شرح ذیل است:

1. اعضای هیئت‌علمی و دانش‌آموختگان کتابداری با مقطع PhD و بالاتر: ۱۵۰ هزار تومان
  2. دانش‌آموختگان کتابداری در مقطع کارشناسی و کارشناسی‌ارشد (غیر هیئت‌علمی) و کارکنان غیر کتابدار کتابخانه‌ها با سابقه فعالیت بیشتر از ۵ سال در کتابخانه‌ها: ۱۰۰ هزار تومان
  3. دانشجویان مقاطع کاردانی و کارشناسی کتابداری و کارکنان غیر کتابدار کتابخانه‌ها با سابقه کمتر از ۵ سال: ۵۰ هزار تومان

در صورت تمایل می‌توانید با پرداخت مبلغی مازاد بر مبالغ فوق در خصوص کمک به انجمن یا حمایت از عضویت دانشجویان یا افرادی که تمکن مالی کمتری دارند، مشارکت نمائید.

نحوه پرداخت حق عضویت:

لطفا حق عضویت را به شماره کارت ۶۰۳۷۶۹۱۹۸۰۱۳۰۵۱۲ نزد بانک صادرات ایران به نام دکتر حسین بیدختی و دکتر مسعود محمدی واریز و تصویر تراکنش پرداخت را از طریق فرم عضویت ارسال فرمائید.

شماره حساب: ۰۲۱۷۵۸۳۲۴۹۰۰۲

شماره کارت: ۰۵۱۲ ۸۰۱۳ ۶۹۱۹ ۶۰۳۷

شماره شبا: IR560190000000217583249002

مدارک مورد نیاز برای عضویت در انجمن:

1. تصویر تراکنش پرداخت حق عضویت
  2. فایل عکس پرسنلی با وضوح مناسب
  3. تصویر مدرک تحصیلی
  4. تصویر مدرکی مبنی بر وضعیت اشتغال به کار یا تحصیل برای اعضای هیئت‌علمی، دانشجویان و کارکنان
  5. تصویر گواهی مبنی بر مدت اشتغال به کار در کتابخانه‌ها

فایل‌های ارسالی باید حجم کمتر از یک مگابایت داشته باشند.

فرم الکترونیکی درخواست عضویت در انجمن