مراسـم تجلیل از پژوهشگران برگزیده دانشگاه علوم پزشکی زابل به مناسبت هفته پژوهش و فناوری

۲۱ آذر ۱۴۰۱ | ۱۲:۴۴ اخبار کتابخانه مرکزی

مراسم گرامیداشت هفته پژوهش و تقدیر از پژوهشگران برتر معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه با حضور اعضای هیات علمی، حجت الاسلام والمسلمین حیدری نسب مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه و دکتر آبیلی نژاد معاون درمان در کتابخانه مرکزی برگزار شد.

در این مراسم نفرات برتر پژوهشی از اعضای هیات علمی معرفی شدند که به ترتیب خانم دکتر سارا دانشمند، دکتر فرشاد امیرخیزی،محمد رضا رضایی کهخا،دکتر مجید رضا اکبری زاده و دکتر مهین نادری فر (به صورت مشترک) و دکتر محمد حسن محمدی مقام اول تا پنج را کسب کردند.

همچنین در این مراسم نفرات برتر دانشجویی در حوزه پژوهش نیز معرفی شدند که خانم فاطمه رئیسی به عنوان مقام نخست و خانم حنانه مقدم نیز مقام دوم معرفی شدند.

نفرات برتر دانشجویی در حوزه فناوری نیز اقای ادریس سالاری مقام نخست و فاطمه ترکی زاده مقام دوم معرفی و تقدیر شدند.

نفرات برتر پژوهشی در بخش کارکنان :

رتبه اول : مهدی خوش سیما شهرکی

رتبه دوم : افسانه پودینه

رتبه سوم :  انیس جهانتیغ

در این مراسم مقام مولف برتر کتاب نیز آقای عزیز شهرکی عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی زابل  و پژوهشگر برتر حوزه فناوری نیز دکتر سید مجتبی کربلائی عضو هیات علمی دانشگاه معرفی شدند.