برگزاری وبینار آموزشی انتخاب مجله مناسب برای انتشار مقاله

۲۷ مرداد ۱۴۰۰ | ۰۹:۱۸ اخبار کتابخانه مرکزی

قابل توجه اعضای محترم هیأت علمی، پژوهشگران، فنّاوران و دانشجویان ارجمند

به استحضار می رساند به منظور دانش افزایی و توانمندسازی اعضای محترم هیأت علمی، پژوهشگران و دانشجویان ارجمند، معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی بم، وبینار " انتخاب مجله مناسب برای انتشار مقاله" را، روز دوشنبه مورّخ اول شهریورماه 1400، از ساعت ۱۰ تا ۱۲ برگزار خواهد نمود.
مدرس این وبینار، جناب آقای دکتر پیام کبیری رییس مرکز توسعه و هماهنگی اطلاعات و انتشارات علمی وزارت بهداشت می باشد.
متقاضیان گرامی می توانند، حداکثر تا روز یکشنبه مورّخ 31/05/1400 ، از طریق لینک workshop.mubam.ac.ir در وبینار ثبت نام نموده و جهت شرکت در وبینار، به نشانی اینترنتی http://vc.mubam.ac.ir/research مراجعه نمایند. لازم به ذکر است به منظور دریافت گواهی شرکت در کارگاه به صورت آنلاین، نیاز هست که حتما در سامانه کارگاه ها ثبت نام نمایید.
با توجه به استقبال زیاد از کارگاه ظرفیت تکمیل شده بود که مجدد افزایش داده شد تا امکان شرکت علاقه مندان فراهم گردد.

( ۱ )

نظر شما :